fbpx
Fotografska razstava v Domžalah

| Aktualno

Slovenija je čudovita dežela, ki si zasluži, da jo odkrijemo in raziščemo v vseh njenih odtenkih.

Veliko ljudi, ki pride sem, se zaljubi v to deželo zaradi vse njene lepote - od majhnih mest do široke narave, ki jo zaznamuje.

To je primer Emilie François in Valentine Balconi, prostovoljk iz Belgije oziroma Italije, ki že 8 mesecev živita v Ljubljani kot prostovoljki Evropske solidarnostne enote.

V tem obdobju sta imeli priložnost odkriti to deželo in ujeti vso njeno lepoto. Ob tej priložnosti vas vabita na fotografsko razstavo s slikami, ki sta jih naredili z namenom, da bi predstavili lepote Slovenije in prikazali, kako jo vidijo tujci.

Fotografsko razstavo z naslovom “Slovenija skozi najine oči” bosta odprli v četrtek, 18. aprila, ob 19. uri v Centru za mlade Domžale. Fotografije bodo na ogled do 6. maja.

SL european solidarity corps LOGO CMYK


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00