fbpx
[Prejeli smo] Kako delovati vrhunsko takrat, ko je to najbolj pomembno?

| Prejeli smo

Ste se pripravljali na izpit, pa vseeno niste prepričani, če vam bo šlo?
Imate izziv, ki bi ga radi rešili, pa se ne morete pripraviti do kreativnega stanja vašega uma?
Imate razgovor za novo za službo, kjer pa v preteklosti niste blesteli?

 

Velik del odgovorov na ta vprašanja je stanje telesa in uma, ki so ga znanstveniki poimenovali Flow. Kljub temu, da se s tem stanjem ukvarjajo znanstveniki, pa je za večino ljudi Flow zelo običajen in ste ga tudi vi doživeli že velikokrat, prvič že kot otroci. Ne zamudite priložnosti in pridite spoznati kako priti v stanje FLOWA v svojem življenju. Zdaj je čas, ko lahko majhno naložbeno strategijo delujete najboljše in vrhunsko.

Zavod Ypsilon organizira delavnico "Kako delovati vrhunsko takrat, ko je to najbolj pomembno? FLOW – ko se počutiš najbolje in deluješ najbolje!".

Kdaj: 16. april 2024, od 18.00 do 19.30
Kje: Emporium Ljubljana, Latinski trg 6, pritličje, učilnica ABC HUB,
Komu je namenjeno predavanje: Mladim med 18 in 35 let starosti.  Predvsem pa tebi, v kolikor si želiš spoznati stanje telesa in uma, kjer lahko deluješ vrhunsko in se počutiš najboljše in deluješ najboljše!
Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava
Več informacij


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00