fbpx Nefiks
Nedelja, 25 Oktober 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

[prejeli smo] Javni poziv za udeležence PONI Zeleni kras

RRA ZELENI KRAS PRIČENJA Z IZVAJANJEM ŠTIRIMESEČNEGA PROGRAMA PODJETNIŠKEGA USPOSABLJANJA V OKVIRU PROJEKTA »PONI ZELENI KRAS« - PODJETNO NAD IZZIVE V PRIMORSKO-NOTRANJSKI REGIJI

Regionalna razvojna agencija za Primorsko-notranjsko regijo pričenja z izvajanjem podpornih aktivnosti za potencialne podjetnike. Objavljen je 1. javni poziv za vključitev 11-ih udeležencev v projekt Podjetno nad izzive.

Beri dalje

[prejeli smo]Govoriš kohezijsko

Te zanima aktualno družbenopolitično dogajanje?

Znaš razmišljati s svojo glavo in svoja razmišljanja tudi ubesediti?

Meniš, da je skrajni čas, da za svoje razmišljanje prejmeš nagrado, in to denarno?

Beri dalje

Pri nas je tvoj čas dobro investiran

Pridruži se našim skupinam in razvijaj svoje potenciale

Izkušenj in znanja nimamo nikoli dovolj, zato tudi na Zavodu Nefiks in Mladinskem centru Vič omogočamo pridobivanje različnega znanja in kompetenc, ki večajo zaposljivost, razvijajo tvojo osebnost in te povezujejo z drugimi mladimi, ki imajo podobne interese. Pridruži se nam v sredo 21. 10. ob 18:00, v MC Vič, na srečanju za prostovoljce (prijava je obvezna na:  https://app.nefiks.si/activity/1451 )

Beri dalje

[prejeli smo]Pričenja se letna evalvacija v Logbooku

Prišel je tisti čas v letu, ko se občine in mladinski centri, ki smo vključeni v uporabo orodja Logbook, posvetimo letni evalvaciji. Logbook namreč poleg dokumentacijskega dela in beleženja mladinskega dela preko različnih evalvacijskih orodij omogoča tudi spremljanje njegovih učinkov.

Beri dalje

Več prispevkov