Nefiks
Sobota, 21 September 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Načrt organizacij mladinskega sektorja za naslednjo finančno perspektivo

Obdobje črpanja kohezijskih sredstev 2014 - 2020 se bliža koncu, zato tudi organizacije mladinskega sektorja Mestne občine Ljubljana usmerjamo pogled v naslednjo finančno perspektivo. S tem namenom sta Urad za mladino MOL in Zavod Nefiks 29. 5. 2019 organizirala posvet, ki so se ga udeležile organizacije mladinskega sektorja MOL. Posveta se je udeležilo 30 predstavnikov 28 različnih organizacij. Cilj posveta je bil seznanitev s prioritetami nove perspektive 2021 - 2027 in priprava skupnih predlogov odločevalcem.

Beri dalje

Študent, kdo bo tebe ljubil

Tudi Zavod Nefiks, se je udeležil strokovnega posveta na temo študentskega dela, njegovega vpliva na mlade in razvoj njihovih kompetenc, podjetja in proračun, ki sta ga organizirala Državni svet in e-Študentski servis, v ponedeljek, 10. junija, v dvorani Državnega sveta.

Beri dalje

Delo v proizvodnji, prodaja izdelkov, pomoč v kuhinji... Katero počitniško delo izbrati?

Sezona počitniškega dela je praktično pred vrati. Delodajalci že zelo pridno oddajajo dela, študenti in dijaki so trenutno še precej zaposleni z izpiti in zaključkom šole, zato ponudba del trenutno še zelo presega povpraševanje. E-študentski servis je tako pripravil nekaj ključnih informacij o študentskem delu, ki vas bodo pripravile za počitniško delo.

Beri dalje

Več prispevkov