Nefiks
Sobota, 21 September 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

EU@9maj.info

Ponedeljek, 9. 5. 2011, Ljubljana. Predstavništvo Evropske komisije v Republiki Sloveniji in Urad vlade za komuniciranje v okviru Tedna Evrope vabita na celodnevni družabni dogodek v izvedbi Centra Evropa z naslovom »EU@9maj.info«

Beri dalje

»Ful Fajn« Liber.ac

Naslednji teden se bo na Filozofski fakulteti dogajalo! V prijetnem ambientu polnem zelenja, sonca in naravne sence so vam profesorji ter študenti Oddelka za romanske jezike in književnosti v Foersterjevem parku za fakulteto pripravili zanimive dogodke v sklopu Sejma akademske knjige – Liber.ac.

Beri dalje

Kako organizacija naredi vpis v e-Nefiks?

 

Za vse organizacije smo pripravili navodila za vpisovanje v e-Nefiks, preko katerih boste odgovorne osebe organizacij lahko hitro, preprosto in učinkovito lahko izdajala potrdila o opravljenem prostovoljskem delu.

Beri dalje

Nefiks nagrada - nagrada, ki šteje: tudi za prodajna mesta!

Prodajna mesta ste tista, zaradi katerih se Nefiks širi po vsej Sloveniji! 

Ker bi se vam radi zahvalili , vas vabimo na zaključek naše vseslovenske akcije – podelitev Nefiks nagrade! 

Dogodek bo 7. junija ob 17h v Rdeči dvorani Mestne hiše v Ljubljani.

Nagrade - priznanja bomo podelili mladim, ki vpisujejo v Nefiks in se bodo prijavili na nagrado, ter organizacijam, ki to počnejo. Prodajnim mestom bomo podelili plakete. Na dogodku bodo prisotni tudi predstavniki Mestne občine Ljubljana, Urada za mladino in predstavniki slovenskih podjetij, ki prepoznavajo in upoštevajo Nefiks. 

Do nagrade je še nekaj tednov – spodbujajte svoje člane, uporabnike in kupce Nefiksa, da se prijavijo na Nefiks nagrado, vpisujte svoje aktivnosti v Nefiks in tako tudi vi prispevajte k prepoznavnosti neformalnega učenja in mladinskega dela!

Želimo vam lep maj  - se vidimo 7. junija na Nefiks nagradi!

Več prispevkov