fbpx

Karierni ambasadorji


zlatko

Nefiks karierni dan, 1. februar 2018.
Glavni namen je povedatii mladim, da je študij POT in ne CILJ ter jih spodbuditi k razmišljanju o kariernem razvoju in poklici poti.

Aktivnosti kariernega dneva bodo izvajali karierni ambasadorji. Ti bodo vzpostavili stik s šolami ter na vsaki določeni šoli pomagali pri organizaciji in izvedbi določene aktivnosti.


Pobudi se je pridružil tudi raper Zlatko, ki bo s svojo osebnostjo in skladbo nagovarjal mlade. Kaj pa meni Zlatko o svoji karieri? Izjavo smo si sposodili od projektnih partnerjev, e-študentski servis, Namig september.

Letos (2018) je tako potekal že tretji Nefiks karierni dan, na katerem so sodelovale srednje šole iz cele Slovenije. Vsako leto nas je podprl tudi predsednik države, gospod Borut Pahor, ki je letos v predsedniški palači gostil pogovor s predstavniki poklicev prihodnosti.



Iščeš kaj bolj konkretnega?


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00