fbpx

Sangarin blog


Naj se najprej predstavim: Moje ime je Sangara. Zadnja leta sem preživela kot del ekipe Nefiks jezikovnih klubov. V tem času sta se nam pridružila ESC prostovoljca iz Španije in tako sem imela priložnost pobližje spoznati ESC projekt prostovoljstva. Tako se je v meni prebudila želja po tem, da se tudi sama podam v tujino in spoznam življenje in kulturo ene izmed evropskih držav.

finska 2020 s1Artboard 1

Tako kot večina izmed nas sem tudi sama preživela velik del pomladi pred računalnikom in vedno pogosteje sem se znašla na ESC portalu, dokler nisem lepega dne poslala prijavi za projekt prostovoljstva na Finskem. V naslednjih prispevkih bom z vami delila moje ESC dogodivščine na Finskem in tako mogoče še koga navdušila, da ste poda na podobno dogodivščino.

esc logo sl

Projekt je financiran iz programa Evropska solidarnostna enota, ki ga financira Evropska unija.

 


Iščeš kaj bolj konkretnega?


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00