Nefiks
Ponedeljek, 25 Maj 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Spoznaj samega sebe in svojo OSEBNOST

Tvoja osebnost je povsem unikatna, in tako je tudi prav. Pri tem pa se moraš zavedati, da ti nekatere osebne lastnosti lahko predstavljajo prednost, druge pa te morda pri nekaterih stvareh celo ovirajo. Pametno je vedeti, katere od obeh so značilne zate.

Beri dalje

Materinstvo kot obdobje pridobivanja novih kompetenc

Mlade ženske, zlasti matere, so na trgu dela specifična, še posebej ranljiva skupina. Ne potrebujemo poglobljenih statistik, da nam to dejstvo hitro postane jasno – skoraj vsak izmed nas pozna vsaj eno mlado (ali potencialno) mater, ki ima težave pri vstopu na trg dela oziroma pri ohranjaju statusa zaposlene osebe.
In vendar je to ciljna skupina, ki je za naš narod ključna.

Beri dalje

Spoznaj samega sebe in svoje DOSEŽKE

Če si med tistimi, ki menijo, da nimajo dosežkov, je skrajni čas da stopiš iz svoje cone udobja in se začneš ''aktivirati'' na področjih, ki bi te utegnila zanimati.

Če pa si resnično želiš napredovati in razviti svoje veščine, pa predlagamo, da se preizkusiš v čim večih stvareh. Pri tem naj te ne bo strah delati napake in kdo ve, morda boš te nove izkušnje pripeljejo do velikih dosežkov. Toda kaj je dosežek oziroma kaj lahko pod dosežek štejem?

Beri dalje

Digitalne kompetence so ključna veščina 21. stoletja!

Digitalne kompetence so ena izmed ključnih kompetenc 21. stoletja. Skupaj s sedmimi drugimi spadajo v tako imenovani skupni okvir evropskih kompetenc za prihodnost. Digitalne kompetence se nanašajo na različna znanja, spretnosti in samozavestno ter kritično rabo informacijsko-komunikacijske tehnologije ali krajše – IKT. Med slednje spadajo različne naprave, kot so prenosni računalnik, tablica, pametni telefon ter programi, ki jih na teh napravah uporabljamo.

Beri dalje

5 razlogov, zakaj je lahko delo od doma boljše, kakor ste mislili!

Delo od doma v splošnem omogoča delo posameznikom, ki zaradi zdravstvenih razlogov, varstva bolne osebe, težav s prevozom ali delom v timu ne morejo delati v navadnem delovnem okolju,  kot je pisarna. V teh dneh pa je delo od doma eno izmed ključnih ukrepov za preprečevanje širjenja novih okužb. Tovrstna oblika dela ima poleg omejitve kontaktov, s katerimi bi sicer prihajali na delovnem mestu, tudi druge pozitivne učinke. Imamo pet razlogov, zakaj je lahko delo od doma boljše, kakor ste mislili!

Beri dalje

Trello board

?Ali si že slišal/a za orodje Trello Board?
Trello Board je orodje, ki vam omogoči enostavno in pregledno upravljanje projektov, ter lažjo organizacijo praktično česarkoli se lotite.?✔️

Beri dalje

Več prispevkov