Nefiks
Ponedeljek, 10 December 2018

logo Kolegice“Spoštovana kolegica, dovolite … “ ali pa “Spoštovane kolegice in kolegi” so pogosto stavki, s katerimi se med seboj naslavljajo stanovski posamezniki. 
  
15 posameznicam, ki jih bomo izbrali na podlagi prijave, v kateri boste izrazile motivacijo za sodelovanje, bomo omogočili sodelovanje v enoletnem projektu.

Vsaka posameznica bo imela možnost spoznati in se povezati z uspešno žensko iz svojega bodočega poklica. Ta bo postala njena mentorica – »kolegica«.

Kolegice financerji

  

Preberite več

Že veš, kaj je tvoja strast?

Klub ljubljanskih Kolegic vas vabi na pogovorni večer z Uršo Žorž. Srečanje bo potekalo v petek, 6. aprila 2018, v prostorih Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12, Ljubljana). Začnemo ob 17.15, za kavo, čaj in piškote bo poskrbljeno.
Na srečanju bomo spregovorile o tem, katere sestavine potrebujemo za uspešno karierno zgodbo. Spoznale bomo, zakaj je strast tako pomembna v življenju in katere začimbe ji moramo dodati, da bomo zares uživale v tem, kar počnemo.
Na dogodek se lahko prijavite do četrtka, 5. aprila, TUKAJ.

Beri dalje

Te zanima žensko podjetništvo?

Ekipa 500 podjetnic vabi udeleženke projektov Zavoda Nefiks na že 6. dogodek 500 podjetnic, ponujajo pa nam tudi najnižjo kotizacijo − 59 eur + DDV (71, 98 EUR).
Več o dogodku si lahko preberete v spodnjem vabilu.

Beri dalje

Uspešne Ljubljančanke in mlade iskalke prve zaposlitve združile moči

Zavod Nefiks je v okviru projekta Kolegice v prostorih Art centra Pionirskega doma v Ljubljani gostil dogodek povezovanja uspešnih žensk in njihovih mentorirank. Dogodek je zaznamovala predstavitev nastalega zbornika o ženskah, ki delujejo v Mestni občini Ljubljana, ter spoznanje, da lahko ugledne posameznice mladim iskalkam prve zaposlitve pomagajo odpreti vrata, na katera bi same zgolj trkale.

Beri dalje

Kolegice na intenzivni pripravi za delo z mentoricami

Na predpustni petek, 9. februarja, smo se Kolegice zbrale v prostorih Zavoda Nefiks na intenzivni 4-urni pripravi za delo z bodočimi mentoricami iz javne uprave in javnih zavodov Mestne občine Ljubljana.
Začetek usposabljanja, ki ga je vodila Maja Đević, je bil namenjen osebnim predstavitvam vseh udeleženk ter razmisleku, kaj pričakujemo tako od izobraževanja kot od samega projekta. Sledila je natančnejša predstavitev projekta Kolegice, enega uspešnejših in učinkovitejših projektov Zavoda Nefiks, namenjenega mladim iskalkam prve zaposlitve, ki uspešno poteka po Sloveniji že od leta 2012.

Beri dalje

Več prispevkov