Nefiks
Nedelja, 20 Januar 2019

logo Kolegice“Spoštovana kolegica, dovolite … “ ali pa “Spoštovane kolegice in kolegi” so pogosto stavki, s katerimi se med seboj naslavljajo stanovski posamezniki. 
  
15 posameznicam, ki jih bomo izbrali na podlagi prijave, v kateri boste izrazile motivacijo za sodelovanje, bomo omogočili sodelovanje v enoletnem projektu.

Vsaka posameznica bo imela možnost spoznati in se povezati z uspešno žensko iz svojega bodočega poklica. Ta bo postala njena mentorica – »kolegica«.

Kolegice financerji

  

Preberite več

Kolegice v Ormožu smo vzele stvari v svoje roke

Skupaj smo močnejše, glasnejše in vidnejše
Tudi v Ormožu smo spoznali, da smo mlade ženske težje zaposljiva in ranljiva skupina v lokalnem okolju, ki je že tako marginalno in manj razvito. Same smo do sedaj delovale posamezno, in ker verjamemo v to, da je v slogi moč, smo se povezale in se priključile uspešnemu in že učinkovitemu projektu Kolegice, ki ga izvaja Zavod Nefiks.

Beri dalje

Od brainstorminga do dogodka Kolegic Zgodaj uspešne v 4 minutah

Pomemben element projekta Kolegice so skupinska srečanja udeleženk projekta, na katerih se med drugim razvijajo ideje in snujejo dogodki, s katerimi Kolegice širšo javnost seznanjamo z našo dejavnostjo in opozarjamo na nezavidljivo situacijo, v kateri se po koncu študija in ob vstopu na trg dela znajdejo visoko izobražene mlade ženske današnjega časa. VIDEO

Beri dalje

Več prispevkov