Nefiks
Sobota, 25 Maj 2019

 kategorija kolegice najava

Na Zavodu Nefiks želimo mladim ženskam − eni izmed najbolj ranljivih skupin na trgu dela − pomagati pri pridobitvi novih kariernih izkušenj.

Aktualne prijave v projekt sprejemamo TUKAJ.

Delovanje projekta je na praktični ravni zasnovano na podlagi neposrednega pretoka znanja med starejšo uspešno žensko in mlado iskalko zaposlitve, ki je šele na začetku svoje poti. Pred srečanji z mentorico se skupina deklet najprej dobiva na sproščenih, a strokovno vodenih tedenskih srečanjih, na katerih udeleženke v družbi svojih vrstnic razvijajo svoj karierni načrt. Poleg tega skupaj načrtujejo dogodke, s katerimi želijo širšo javnost opozoriti na problematiko zaposlovanja mladih žensk, spodbuditi lastno zaposljivost in zaposljivost drugih žensk ter odgovorne organe pozvati k ukrepanju.

Klub Kolegice se bo prvih šest tednov srečeval tedensko, po šestih tednih od začetka delovanja kluba pa se boste kolegice predvidoma dobivale mesečno, po potrebi pa pogosteje.

 kategorija kolegice financerji


Od brainstorminga do dogodka Kolegic Zgodaj uspešne v 4 minutah

Pomemben element projekta Kolegice so skupinska srečanja udeleženk projekta, na katerih se med drugim razvijajo ideje in snujejo dogodki, s katerimi Kolegice širšo javnost seznanjamo z našo dejavnostjo in opozarjamo na nezavidljivo situacijo, v kateri se po koncu študija in ob vstopu na trg dela znajdejo visoko izobražene mlade ženske današnjega časa. VIDEO

Beri dalje

Vabimo v nov krog Kolegic!

Vse prve iskalke zaposlitve, študentke in druge mlade posameznice iz:
- Ljubljane
- Kranja

 vabimo, da se do 20.3. 2015 (oz. do zapolnitve mest) prijavite za sodelovanje v projektu »Kolegice«

Beri dalje

Več prispevkov