fbpx Nefiks
Nedelja, 29 November 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

[prejeli smo] Mladinski natečaj ob mednarodnem dnevu človekovih pravic

Društvo za Združene narode (ZN) za Slovenijo v sodelovanju s Platformo SLOGA vabi k sodelovanju na mladinskem natečaju ob mednarodnem dnevu človekovih pravic. Tema letošnjega natečaja je vključujoče izobraževanje. Prva nagrada literarnega natečaja so brezžične slušalke EarPods, fotografskega natečaja pa tablični računalnik.

Beri dalje

[prejeli smo]Vem, kam grem

Si v 7., 8. ali 9. razredu?

Že razmišljaš o tem kam naprej? Potem naloga ne bo pretežka!

Če ne pa je sedaj pravi čas, saj lahko s sodelovanjem v natečaju osvojiš lepe nagrade, hkrati pa tudi začneš delati na svoji karierni poti, kar ti bo pomagalo tako na poti izobraževanja kot kasneje iskanja službe.

Beri dalje

[prejeli smo]Kupim kozo

Akcijo kupim kozo - oz. zbiranje sredstev za nakup koze izvajamo v podporo projektu Slovenske Karitas, od 23. 11. 2020 in sicer bo pri MC Vič na voljo nabiralnik za prispevek, ki ga bomo ob zaključku posredovali Slovenski Karitas.

Beri dalje

Kako do poceni prenosnika

Izzivi s katerimi se soočamo v zadnjem letu so nas zelo na hitro potisnili na delo in učenje na daljavo. To je za sabo potegnilo izjemno povpraševanje po IT opremi, predvsem prenosnikov in raznih računalniških komponent, ki jih na policah večkrat zmanjka. V članku vam bomo predstavili kje in kako do brezplačnih in poceni računalnikov.

Beri dalje

Več prispevkov