Nefiks
Četrtek, 9 April 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Vsak dan nekaj novega

Ena izmed meni osebno najpomembnejših stvari je učenje novega znanja in osvajanje novih veščin. Čeprav nas šola marsikdaj sili k učenju in zato to pridobiva negativen prizvok, pa ni vse tako črno-belo. Učenje skriva v sebi marsikaj lepega. Da se stvari res z veseljem lotim, moram v njej videti izziv, poleg tega mi mora biti že v osnovi zanimiva. Brez vsake dileme pa to pomeni, da vedno rad poizkusim kaj novega.

Beri dalje

Čestitke skavtom

Čestitke skavtom, ki so zadnji dan v marcu praznovali 30 let. 30 let delovanja na slovenski sceni. Saj ne, da imam kaj veliko opraviti s skavti (po letih, smo skoraj generacija ;)). Imajo pa skavti veliko opraviti z mano.

Beri dalje

Letos potrebujemo 1. april

Kateri dogodek je začel prvi april, se ne ve, obstajajo pa mnoga ugibanja. Med različnimi državami in državniki pa obstajajo mnoga prilaščanja pričetka tega praznovanja.

Beri dalje

Dobri filmi? Prosto dostopni? Seveda!

Ste naveličani vsakdanjih oddaj in Hollywoodske produkcije? S člansko številko Mestne knjižnice Ljubljana si lahko kar doma brezplačno ogledate odlične filme, ki bodo od vas zahtevali malce več razmisleka. Pa tudi Baza slovenskih filmov ima nekaj zate!

Beri dalje

Več prispevkov