Nefiks
Četrtek, 20 Junij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Zakaj mladi na Evropske volitve?

V sredo, 27. 2., smo se Žan Boc, Matija Jesenko, Matej Kavčnik in Ciril Cerovšek v imenu Zavoda Nefiks udeležili javne tribune z mladimi »Zakaj mladi na Evropske volitve?« Tribuna je bila del Projekta Aktivno državljanstvo, s katerim se poskuša povečati družbenopolitično vključenost državljanov ter odpreti prostor dialoga in razprave v Državnem zboru z različnimi družbenimi skupinami.

Beri dalje

[prejeli smo] Znanje je lajf

Gospodarska zbornica Slovenije je v okviru projekta Potujoča razstava poklicev prihodnosti pripravila video spot "Znanje je lajf". Potujoča razstava in video spot bosta skupaj potovala po šolah, podjetjih, kariernih sejmih, poklicnih tržnicah ter drugih dogodkih, namenjenih kariernemu odločanju mladih. Video spot in "komad" sta pripravila GZS in raper Trkaj posebej za ta namen.

Beri dalje

[prejeli smo] Vabilo na tematski posvet "Javna uprava po meri državljana"

Center nevladnih organizacij (CNVOS) in Radio Študent v okviru cikla "Govoriš kohezijsko?" organizirata tematski posvet o tem, kako s kohezijskimi sredstvi podpiramo ukrepe za izboljšanje storitev javne uprave.

Na dogodku, ki bo potekal 14. 2. 2019 ob 10.00 – 12.00 v City hotelu Ljubljana, bomo s predstavniki SVRK in Ministrstva za javno upravo govorili o izzivih oblikovanja bolj prijazne, dostopne in odprte javne uprave ter koristih, ki jih državljanom, podjetjem in javnim uslužbencem prinašajo projekti, kot so eUprava, Slovenska poslovna točka SPOT, Stop birokraciji in Inovativen.si.

Beri dalje

Več prispevkov